KOCAELİ / KARTEPE - Derbent Ortaokulu

02623532045
Derbent Mah. Atıf Erçıkan Cad. No53 Kartepe/ KOCAELİ
Vizyon
İstiyoruz ki; Derbent Ortaokulu, Çağdaş eğitim teknolojilerinin kullanıldığı, bilimsel ve sanatsal alanlarda birçok yeniliğe imza atmış bireyler yetiştiren çalışanlarının, öğrencilerinin ve velilerinin içinde bulunmaktan dolayı gurur duydukları bir okul olsun.
Misyon
Biz Derbent Ortaokulu olarak, Çağdaş ve laik eğitim öğretim anlayışıyla kendine güvenen araştırmacı, yaratıcı, kendisi ve çevresiyle barışık daima ileriyi hedefleyen bireyler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Ulaşım
Her 7 dakikada bir İzmit-Derbent minibüsleriyle, günde 11 kez Adapazarı treniyle karşılıklı olarak yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Büyükderbent, Marmara Bölgesinde Kocaeli İlinin sınırları içinde kalan; Kartepe ilçesine bağlı olarak Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde merkez ilçe İzmit´e 20 km uzaklıkta bir yerleşim birimidir.